26 Şubat 2014 Çarşamba

Siyah&Beyaz Bluz-Black&white Blouse



Bugünkü tasarımım gündüz rahat ve şık olmak isteyenlere bir örnek.Derin V yakalı,dirsek kollu siyah beyaz desenli esnek kumaştan bluzum.Bu kumaşı bir önceki yayınımdaki taytımda da kullanmıştım.Her iki tasarıma da yakıştı.Bluzumu mavi jean pantolonum ve siyah babetlerimle giydim.
Today's design is  example of being chic and comfort during the day.Deep V neck,cantilever arm,black and white pattern strech fabric blouse.I used the same fabric on  previous edition.İt matched to  both of them.I wear it with my blue jeans and black flat shoes.











Siyah&Beyaz Tayt-Black&White Leggings


Yeni bir taytla karşınızdayım.Siyah ve beyaz iki renkli penye taytım bir önceki çiçek desenli taytımın formunda.Belden kalın kemerli,streç taytımın paçalarını diğerine göre daha geniş paçalı kestim.Kumaşı sert olduğu için pantolona benzedi.Sonuçtan memnunum:) Beyaz triko kazağim ve  deri ceketim ile giydim.Dışarı çıkmaya hazırım! Herkese iyi günler.
I introduce you my new leggings.My black and white strech leggings are same as my flower pattern leggings which I published before.My leggings have thick  elastic waistband and larger cuffs according to my other leggings.Owing to its' fabric it looks alike  pants.I am happy with the result:) I wear it with my white pullower and lether jacket.I am ready to go out.Have a nice day:)